U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8790 Waregem

Omschrijving

Verhuurd! Prachtig luxueus 2-slpk appartement

Dit prachtig afgewerkt appartement, gelegen in de residentie Avalon, wordt gekenmerkt door een gunstige ligging. Enerzijds gelegen op wandelafstand van het centrum van Waregem, anderzijds gelegen dichtbij invalswegen (E17).

Bij het binnenkomen heb je een centrale inkomhal voorzien van ingemaakte kasten, alsook een gastentoilet met lavabo. Zo kom je in de ruime en lichtrijke leef- en eetruimte met toegang tot het terras. Het terras is zuidgericht, zonnig en overdekt en strekt zich uit over de volledige lengte van de leef- en eetruimte.

De open keuken is volledig uitgerust met inbouwtoestellen (vaatwas, koelkast, diepvries, oven, microgolf,...) van topkwaliteit (merk: Miele). De keuken heeft toegang tot de handige berging voorzien van alle aansluitingen. Ook hier zijn ingemaakte kasten voorzien.

Het appartement telt 2 ruime slaapkamers, beiden met ingemaakte kasten. Beide kamers zijn bovendien verbonden aan de ruime badkamer met ligbad en douche. In de tweede slaapkamer is tevens nog een aparte douche voorzien.

Bij het appartement hoort bovendien een ruime kelderberging, uitgerust met ingemaakte kasten en legplanken.

Er is de mogelijkheid om 1 of 2 autostaanplaatsen bij te huren in de ondergrondse garage aan 50euro per maand per staanplaats.

De maandelijkse gemeenschappelijke kosten van het appartement bedragen forfaitair 100euro. Hierin is het waterverbruik inbegrepen.

Verlichting, gordijnen en stores, buitenmeubilair en tv-kast blijven staan.

Voor meer informatie of een bezoek gelieve contact op te nemen met Margaux op 0479615382 of via mail naar margaux@laperleau.com. Ook een virtueel bezoek is mogelijk.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Immo Margaux