U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9770 Kruisem

Omschrijving

Exclusieve villa te huur in Kruishoutem

Deze rustig gelegen villa bevindt zich midden in het groene landschap van Kruishoutem. De villa werd volledig gerenoveerd, met oog voor detail en met het gebruik van duurzame materialen. Zo zijn de ramen klassevol afgewerkt in eik, werd een super uitgeruste keuken geïnstalleerd, werd parket gelegd op de bovenverdieping, en zijn alle 3 de badkamers tot in de puntjes afgewerkt. Tot slot werd ook de tuin zorgvuldig aangelegd, en werd nieuw gras gezaaid.
Het is mogelijk een onderhoudscontract voor de tuin aan te gaan.
Mogelijkheid vrij beroep.

Er is de mogelijkheid om de achterliggende weide bij te huren, inclusief paardenstal. (Maandelijkse huurprijs: + €250)

De indeling van de villa gaat als volgt:
Prachtig aangelegd oprit met tuin, en toegang tot zowel het woonhuis als de garage. De garage heeft plaats voor 2 auto's.
Inkomhal met toegang tot de verschillende ruimtes en de bovenverdieping.
Op de benedenverdieping vinden we de ruime leef- en eetruimte met open haard en natuursteen schouw. Vervolgens de volledig uitgeruste keuken met ontbijthoek. Naast de keuken vinden we een ruime berging, met toegang tot de kelder en de achtertuin met zicht op de velden. Tot slot hebben we nog 2 ruime slaapkamer met vernieuwde badkamer, die ook als bureauruimtes kunnen dienen.

Via de inkomhal heb je bovendien toegang tot de hall op de bovenverdieping. Hier vinden we nog eens 2 ruime slaapkamers, een volledig vernieuwde badkamer, apart toilet en wasplaats. Tot slot vinden we op de bovenverdieping ook nog de master bedroom en master badroom, met plaats voor een dressing.

Voor meer informatie of een bezoek: neem contact op met Margaux via mail naar info@immomargaux.be of op het rechtstreeks nummer 0479 61 53 82.Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Immo Margaux