U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Uitzonderlijk gelegen landelijke villa met bijgebouw - 9700 Oudenaarde

Omschrijving

Deze recente exclusieve villa in landelijke stijl, nieuw gebouwd in 2016, is gelegen temidden het groen van de Vlaamse Ardennen. Een uitzonderlijke ligging met verzichten op de Koppenberg, de Paterberg en de Kwaremont.

De woning is gebouwd met de meest duurzame en exclusieve materialen: kasseien, metselwerk uit klampestenen, oude blauwe Boomse pannen & bourgondische tegelpannetjes, koperen dakgoten,...
De afwerking in het interieur vertaald zich met prachtige blauwstenen vloeren, parket, houten ramen (afzelia),...

De woning heeft naast de gewoonlijke vertrekken 2 inpandige garages met automatisch sectionale poort. Het hoofdgebouw heeft 4 slaapkamers.

Het bijgebouw is multi-inzetbaar met grote ruimtes op de benedenverdieping, en op de bovenverdieping een badkamer en 2 slaapkamers. Vergund als vakantiewoning, maar vrij in te vullen, biedt dit bijgebouw de ideale combinatie voor wie wonen-werken wil combineren. Het bijgebouw leunt zich naast vakantiewoning ook als bijvoorbeeld bureau-, praktijk-, of ontspanningsruimte.

Deze energiezuinige woning (E-peil: 52, label A) is uitzonderlijk stevig gebouwd op paalfundering en beschikt over 2 regenwaterputten, zonneboiler, ventilatiesysteem D, vloerverwarming en vliegenramen. De woning is volledig onderkelderd (kruipkelder) en heeft ook een bergzolder.

Opmerkingen: schilderwerken en verlichtingsarmaturen dienen nog uitgevoerd en geplaatst te worden. Dit maakt het mogelijk de laatste afwerking en kleurenpalet naar wens en smaak te kiezen.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Immo Margaux