U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8573 Tiegem

Omschrijving

Verkocht: Tiegemberg - Uitzonderlijke luxevilla op uitzonderlijke locatie

Voor deze eigendom vonden we een perfecte match tussen koper en verkoper. Een succesvol resultaat binnen de 3 dagen. Proficiat aan iedereen en bedankt voor het vertrouwen.

Uitzonderlijk gelegen luxe villa aan Tiegemberg, met prachtig zicht op een fraai aangelegd perceel van meer dan 4300 vierkante meter. Ontdek deze eigendom met zijn talrijke mogelijkheden tijdens een bezoek ter plaatse. Contacteer Margaux op het nummer 0479 61 53 82 of via mail naar info@immomargaux.be De volledige omschrijving van deze eigendom, alsook alle foto's kan je terugvinden via de website www.immomargaux.be

Bij het aanrijden van de woning merken we een overvloed aan parkeermogelijkheden. Niet alleen de 3 ruime plaatsen aan de oprit, maar ook de carport voorzien van laadpaal én de toegang via een automatisch sectionale poort naar de inpandige garage biedt alle nodige comfort en plaats.

Via de voortuin begeleidt het aangelegde pad ons naar de voordeur. Bij het opengaan van de voordeur merken we instant het grote ruimtegevoel in de inkomhal, voorzien van een apart toilet met lavabo.
Deze inkomhal geeft ook toegang naar de traphal die enerzijds toegang biedt naar de multifunctionele ruimte gelegen op de sous-sol, waarop ik later terugkom, en anderzijds naar de ruime bovenverdieping die plaats biedt aan 4 slaapkamers, een apart toilet, een badkamer met ligbad en douche én afzonderlijke bergruimte. Via een uitneembare trap krijgen we ook toegang naar de bergzolder.

De leefruimtes strekken zich uit over een spatieuze gelijkvloerse verdieping die volledig opnieuw werd ontworpen in 2021, en volledig werd gerenoveerd. We vinden een lichtrijke en open plaats waarin de leefruimte het middelpunt van de aandacht trekt, met een uitzonderlijk uitzicht over de perfect aangelegde en goed onderhouden tuin. De leefruimte is voorzien van een open haard die de gezelligheid naar binnen brengt. Deze leefruimte bevindt zich temidden van enerzijds de grote eetplaats met verzichten, waar gezellige diners kunnen plaatsvinden en anderzijds de hyper-uitgerust en compleet vernieuwde keuken.
De keuken is tot in de puntjes afgewerkt, voorzien van alle toestellen, en met zijn meer dan 4 ruime zitplaatsen aan het kookeiland nodigt hij uit voor een sfeervolle aperitief rond het eiland.

Aan de keuken krijgen we toegang tot de praktische ruimtes die ook vanuit de tuin bereikbaar zijn: een inpandige garage, een extra toilet en een handige berging voorzien van alle aansluitingen én extra doucheruimte. Ideaal voor een opfrissing na het werken in de tuin, maar evengoed voor een wasbeurt van bijvoorbeeld een trouwe viervoeter. Er werd nagedacht om het nuttige aan het aangename te koppelen.

De sous-sol verdieping strekt zich uit over de volledige lengte en breedte van de woning, en kent talrijke mogelijkheden naar invullingen. De afzonderlijke ingang aan de zijkant van deze verdieping, verruimt de mogelijkheden van opslagruimte naar praktijkruimte, fitnessruimte of zelfs voor de vestiging van een vrij beroep. Kortom: een grote ruimte die naar wens kan worden ingedeeld. Een grote meerwaarde voor wie wonen-werken wil kunnen combineren, of wie gewoon veel plaats wenst.

Ontdek deze eigendom en de talrijke mogelijkheden tijdens een bezoek ter plaatse. Contacteer Margaux op het nummer 0479 61 53 82 of via mail naar info@immomargaux.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Immo Margaux