U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9700 Oudenaarde

Omschrijving

Karaktervol renovatiepand op centrale ligging te Oudenaarde

Welkom bij de perfecte investeringsmogelijkheid! Genesteld op een toplocatie in het centrum van Oudenaarde, biedt dit pand het beste van twee werelden; een hoofdwoning met eindeloos renovatie-potentieel en een afzonderlijk appartement dat direct huuropbrengsten oplevert.

Deze ruime renovatiewoning wordt namelijk geleverd met een extra bonus: een volledig verhuurd appartement op de benedenverdieping. Dit appartement genereert passieve inkomsten vanaf de eerste dag. Het is de ultieme win-win voor slimme investeerders die waarde willen toevoegen aan hun vastgoed portefeuille en tegelijkertijd willen genieten van een gestage stroom huurinkomsten.

Deze eigendom is gelegen op een uiterst centrale doch rustige ligging met gemakkelijke toegang tot voorzieningen, vervoer en ontspanning, is dit pand gepositioneerd voor een beloftevolle waardegroei op lange termijn. Deze eigendom bevindt zich onmiddellijk om de hoek van de bruisende Markt van de stad Oudenaarde, met al haar faciliteiten. Openbaar vervoer, horeca, winkels, ontspanning, scholen,... allen bereikbaar op wandelafstand van deze eigendom.

De hoofdwoning is een leeg doek, wachtend op uw creatieve visie om het tot leven te brengen. Met open ruimtes, hoge plafonds en veel natuurlijk licht is er genoeg plaats om een prachtige leefruimte te creëren die past bij uw unieke stijl en behoeften. Van het omvormen van deze ruimtes naar een ruime loft met moderne apparatuur of het onderbrengen van verschillende appartementen: u heeft de vrijheid om deze opportuniteit echt van uzelf te maken.

Naast de hoofdwoning genereert het huurappartement al consistente huuropbrengsten, waardoor dit deze eigendom een slimme investeringskeuze is. Met een betrouwbare huurder kunt u meteen profiteren van de voordelen van huurinkomsten, die een stabiele cashflow opleveren en uw hypotheek- of renovatiekosten helpen compenseren.

Heeft u vragen of wenst u een bezoek ter plaatse in te plannen? Neem vandaag nog contact met Maxime via maxime@immomargaux.be of telefonisch op het nummer 0471 68 80 01.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Immo Margaux