U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9600 Ronse

Omschrijving

Instapklare burgerwoning met prachtige tuin - 4 slpks

Deze statige burgerwoning is uitzonderlijk goed gelegen vlakbij het centrum van de stad Ronse -met al haar faciliteiten- en toch temidden de groene omgeving van de Vlaamse Ardennen. Zowel het ziekenhuis, openbaar vervoer, school, supermarkten als het centrum zelf liggen op een boogscheut van de woning. Op 3 kilometer van de woning bevindt zich ook het prachtige Muziekbos.

De woning zelf heeft een prachtige zonovergoten tuin. Er is een groot aangelegd terras alsook een ruime handige tuinberging met avondterras. De tuin is bovendien ook bereikbaar via de achterzijde (handig voor onder meer de toegankelijkheid voor fietsen, vuilbakken,...)

Deze woning is uitzonderlijk groot en heeft een bewoonbaar oppervlakte van maar liefst 233 vierkante meter + kelder. Dit alles op een mooi perceel van 360 vierkante meter. Een extra troef zijn de 4 uitzonderlijk ruime slaapkamers in de woning.

De woning kent de volgende indeling:
Inkomhal met afzonderlijk toilet en traphal. Toegang naar de ruime en lichtrijke open leef- en eetruimte en de volledig uitgeruste keuken (nieuwe toestellen). Badkamer met lavabo en inloopdouche. Praktische berging met aansluitingen. Bureauruimte. Toegang tot het terras en tuin met zonwering. Traphal naar de 4 ruime slaapkamers: 2 slaapkamers op de eerste verdieping en 2 slaapkamers op de tweede verdieping. Er zijn ook een kelder en bergzolder aanwezig.

Pluspunten: regenwaterput, zonwering, gordijnen, water ontharder, vliegenramen, draai- en kipramen,...

Bezoek na afspraak:
Wenst u deze woning en al zijn troeven te ontdekken, contacteer ons op info@immomargaux.be of bel Margaux op +32 479 61 53 82


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Immo Margaux