U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Verkopen

Hulp bij de zoektocht naar uw nieuwe (t)huis

Immo Margaux begeleidt kopers in de zoektocht naar hun nieuwe droomwoning of investeringseigendom. Op deze pagina vindt u een overzicht van panden en hun zoekcriteria waar wij voor onze klanten naar op zoek zijn. Heeft u een woning dat aan een van deze criteria voldoet of bent u van plan een eigendom te verkopen die mogelijks geschikt is voor een van onze klanten? Bied vrijblijvend uw woning aan bij Immo Margaux.
Wenst u ook uw zoekcriteria aan ons door te geven, of wenst u dat wij u helpen bij de zoektocht naar uw nieuwe woonst?

Contacteer ons voor meer informatie, en ontdek hoe wij juist te werk gaan. Tijdens een vrijblijvend gesprek gaan wij gedetailleerd in op jullie wensen, en bekijken we de verschillende mogelijkheden.

Vlaamse Ardennen, prijs: € 400.000- 470.000, oppervlakte: 150 m² - 200 m², slaapkamers: 3, badkamers: 1

Vlaamse Ardennen

€ 400.000- 470.000

Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een eigendom gelegen rond Oudenaarde of in Wortegem-Petegem, Kruisem en Mullem. 
De voorkeur gaat uit naar een halfopen of open bebouwing/perceel op een mooi stuk grond van minimum 500 vierkante meter. 
Wanneer het een halfopen perceel betreft, is een mooie perceelbreedte een must. Tot slot heeft een zuidgeörienteerd stuk grond de voorkeur. 

Wanneer de woning reeds is afgewerkt beddraagt het budget maximaal 470 000 euro. 
Een bouwgrond, of grond met te renoveren woning is ook een optie. Hiervoor is er een budget ter beschikking van maximaal 170 000 euro. 

150 m² - 200 m²
3
1
Maak een afspraak
Oudenaarde, prijs: € 450.000, oppervlakte: 165 m² - 220 m², slaapkamers: minstens 3, badkamers: 1, met garage

Oudenaarde

€ 450.000

Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een woning in de ruime regio rond Oudenaarde. Dit mag centrum Oudenaarde zijn, maar mag ook gelegen zijn in een van de volgende gemeentes; Kruishoutem, Oudenaarde, Maarkedal, Ooike, Ouwegem, Melden, Welden. We zijn op zoek naar een halfopen of open bebouwing met minimum 3 slaapkamers en 1 badkamer. Het pand moet een tuin hebben, alsook een garage. De garage mag zowel inpandig zijn, als losstaand van de woning. De voorkeur gaat uit naar een landelijkere regio, waar er toch wat groenvoorzieningen zijn rondom de woning, gezien wandelen in de nabijheid een absolute must is. 
 

165 m² - 220 m²
minstens 3
1
Ja
Maak een afspraak
Terug naar boven
Sluit menu Immo Margaux